content_copy Készítsük fel bőrünket az őszi időre! Bőrápolási tanácsok a hidegebb hónapokra
top of page
Keresés

Készítsük fel bőrünket az őszi időre! Bőrápolási tanácsok a hidegebb hónapokra

Ahogyan a hőmérséklet hirtelen lecsökken, érzékeljük a száraz, irritált, vízvesztett bőr jeleit. A szeles és hűvösebb időben bőrgátunk megsérülhet, a szennyeződések is könnyebben mélyebbre hatolnak a bőrbe, gyulladást, érzékenységet és vörösséget okozva.

Milyen hatások okozhatnak irritációt?


🧊Hőmérséklet hirtelen lecsökkenése

☀️ Barnulás utáni pigmentáció

💧Utazás okozta kiszáradás

🍹Alkoholos italok okozta gyulladás


Mire ügyeljünk bőrápolási rutinunk során?


A Skincare Foundation becslése szerint az öregedés 90 százaléka a napon töltött órákból származik. A napsugarak télen ugyanúgy ártalmasak lehetnek, mint nyáron. Védje bőrét az UV sugárzás káros behatásaitól az év minden napján, kedvenc hidratálóján kívül tegyen föl széles-spektrumú fényvédőt.


A kiszáradt, napsütötte, környezeti hatásoknak kitett bőr legjobb barátja egy olyan mélyhidratáló, mely erősíti a bőr védelmi, barrier rétegét. Az All Night Long és All Day Long ránctalanító bioaktív csodakrémek együttes használatával megőrizheti bőre egészségét és fiatalságát a zordabb időkben is!


  • Az All Night Long a világon az első arckrémként a "vörös gyémánt" luxus anti-aging olajával élettel telien ragyogóvá változtatja arcbőrét. Kiegyenlíti a bőrtónus egyenetlenségeit, halványítja a hiperpigmentáció okozta foltokat.


  • Az All Day Long tartalmazza a gésák különleges szépségápolási titkát, akik képesek megőrizni bőrük rugalmasságát, mert ismerik a természet adta összetevők jótékony hatását. A Latin-Amerikából származó sárkányvérfa kivonata a kiemelkedő ránctalanítás mellett mélyen ápolja a környezeti hatásoknak kitett bőrét.



Kutatás által bizonyított, hogy a nem megfelelő mennyiségű vagy minőségű alvás lógó szemhéjakat, bedagadt szemeket, szem alatti karikákat, sápadt, élettelen bőrt és több ránc megjelenését okozhatja. Alvás során szervezetünk a legfontosabb belső és epidermális helyreállításokra helyezi a hangsúlyt. Egy mély és pihentető alvás valódi szépségelixírként funkcionál.


A nyugalom és ellazulás elérésének nincs mindenki számára egyformán alkalmas útja, de az All Night Long kellemesen lágy, puha, természetes virágillata esti ölelés arcbőrének, mely megnyugtatja a lelket és a testet.


A külső szépséget belülről is érdémes táplálni. A szezonalitást kihasználva, a sütőtök és a tökfélék fogyasztása kifejezetten ajánlott, hiszen nagyszerű C-vitamin és antioxidáns források. Káliumban is gazdagok, mely segít a haj és körmök egészségének megőrzésében.



A megfelelő bőrápolás megingathatatlan alapja az egészségnek és kortalan szépségnek. Gondoskodjunk odafigyeléssel testünk első védelmi vonaláról az elkövetkezendő hűvösebb időszakban is!





0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page