content_copy
top of page
Keresés

Nem gondoltam volna, hogy a bőröm 10 évet fiatalodik! Szembetűnő változások

Mint sokan mások, Margó sem gondolta, hogy érett nőként visszafordíthatja az időt. Margó a 70-es éveiben járó kedves hölgy, aki mára a Lybskin termékek rendszeres használója. Bizalmasan megosztotta velünk történetét és az életében bekövetkezett változásokat.Mik a tapasztalataid az eddig használt arckrémekkel és a Lybskin termékeivel kapcsolatban?


Sokféle nappali, éjjeli arckrémet használtam, de nem volt jelentős változás az arcbőrömön, mégis úgy gondoltam, hogy nőként megérdemlem, és időnként elmentem kozmetikushoz. Az évek múltával egyre több ráncom lett, és érdekes módon, az arcom bal oldala rosszabb állapotba került, mint a jobb. Ezt betudtam annak, hogy genetikailag ilyen a bőrünk, mert nagymamám bőre is nagyon ráncos volt - igaz, ő nem használt kozmetikai szereket. Később aztán megismerkedtem a Lybskinnel.


Őszintén bevallom, a sok tapasztalat után ezt a márkát sem úgy fogadtam, hogy 100%—ban javítani fogja az arcbőröm minőségét, de a használat során rájöttem arra, hogy itt jelentős változások vannak.

Mit gondolsz, a készítmények megérik az árukat?


Mivel az ára számomra egy kicsit húzós volt, ezért úgy gondoltam, hogy csak a nappali krémet használom. Később az éjszakait is megvásároltam, és onnantól kezdve egyik nap az éjszakait, másik nap a nappalit használtam, de napjában csak egyszer. Viszont a változás már ekkor is szembetűnő lett, és elkezdtem az éjszakai és a nappali krémet is az előírásnak megfelelően alkalmazni.


Annyi pénzt kidobtam már a kukába az évek alatt haszontalan termékekért, hogy úgy döntöttem, ennyit igenis megérdemlek. Óriási változás történt az arcomon! Azt mondják, 10 évvel fiatalabbnak nézek ki. Úgy gondolom, a koromhoz képest jól tartom magam, de a Lybskin krémek valami csodát műveltek velem.

A különlegesen gazdag, mégis könnyed textúrájú All Day Long nappali krém hatékonyan ránctalanít egyenletes bőrtónust és védelmet kölcsönözve nap mint nap arcbőrödnek.


Az All Night Long éjszakai krém exkluzív hatóanyagaival látványosan lép fel az öregedés összetett jeleivel szemben, visszaállítja a bőr feszességét és egészséges ragyogását. 

Ráadásul kedvet kaptam a fogyókúrához is, 13 kg-t fogytam az elmúlt időszakban, - ami tudjuk, nem javít a bőr ráncosságán. Készültek fotók az arcomról, és amikor megláttam, hogy 3-4 hónap használat után mennyit változott, azt mondtam, hogy ilyen nem létezik. Pedig létezik, ez a Lybskin!
Ajánlanád másoknak is a Lybskint?


Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha kicsit nehezebben engedi meg a pénztárca, mert elég nehéz anyagi körülmények között élünk mostanában, akkor is javaslom, hogy legalább az egyik krémet próbálják ki. Tapasztalják meg azt, hogy ez nem ámítás, hanem ez a Lybskin tényleg maga a csoda!


Mi változott az életedben?


Több minden változott az életemben, a múltkor az egyik bevásárlóközpontban egy férfi állandóan sziszegett utánam. Most 71 éves vagyok, ilyen évek óta nem történt velem. Csak azt nem tudom, hogy az elkövetkezendő hónapokban mi lesz. Talán, még többen sziszegnek utánam?

Amikor felszálltam a buszra, utánam szólt a sofőr, hogy mutassam az igazolványom. Azt hittem, hogy rám néz és tudja, hogy 65 felett vagyok. Erre megszólalt egy házaspár, akik ott ültek a buszon: „maga 65 fölött? 40 sincs!”. Több ehhez hasonló dolog történt mostanában velem.


Milyen érzés a Lybskin termékeit használni?


Amikor a nappali krémet felkenem, nagyon kellemes, érzem, ahogyan feszesíti a bőrömet és ránctalanít. Az éjszakai krém kellemes, lágy, puha, selymes utána a bőr, és mindkettő gyorsan felszívódik. Ez fontos volt, mert nem szeretem, ha ragadok egy krémtől.


Ráadásul a régebben használat krémek csípetek. Nagyon érzékeny a szemem, meg is van műtve, illetve sok gondom volt a szememmel pici gyerekkorom óta. Minden krém csípett, a szememet irritálta, de a Lybskin termékek nem. Teljesen nyugalomba, békébe hagyja a szememet. A nappalit és az éjszakait a szemem környékére is kenem, amíg meg nem jelenik a Lybskin szemránckréme. Remélem, hamarosan az is elérhető lesz!

__

Köszönjük Margónak a bizalmát, és ha te is kedvet kaptál a fiatalodáshoz, az alábbi linken többet is felfedezhetsz a Lybskin termékeivel kapcsolatban: https://www.lybskin.com

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page